WOEZEL & PIP

Woezel & Pip zijn bedacht en gecreëerd door actrice Guusje Nederhorst. Gebaseerd op haar liefde voor kinderen en dieren schreef ze in 2003 de inmiddels zo bekende (kinder)verhalen en liedjes voor baby’s, peuters en kleuters+ over de leukste twee hondjes, de beste vriendjes Woezel & Pip! In de Tovertuin beleven Woezel & Pip de leukste, spannende avonturen. Samen met hun vriendjes leren ze spelenderwijs om te gaan met tal van herkenbare thema’s als vriendschap en respect voor elkaar en de omgeving.

Begonnen met de release van 1 boekje in 2005 is nu meer dan tien jaar later het succes overweldigend. ‘Woezel & Pip als evergreen van nu’, dat is ons streven. Een natuurlijke ontwikkeling, voorkomend uit de keuze van de kinderen zelf. Dat is het geheim achter het succes van Woezel & Pip: Het is de keuze van de jonge ouders en kinderen van nu!

WOEZEL & PIP: USP EN DOELGROEP

Woezel & Pip’s onderscheidend vermogen zitten in de unisex 'roots' voor zowel jongens als meisjes. Herkenbaarheid, zeggingskracht, verbeeldingsvorm, edutainment, kwaliteit en alles in een integrale aanpak. Dat is wat Woezel & Pip onderscheidt: Totale beleving in 2016!

De twee primaire doelgroepen voor Woezel & Pip zijn baby’s (0 t/m 1 jaar) en peuters en pre-schoolers van 2 tot en met 6 jaar. Secundaire doelgroep zijn ouders, grootouders en begeleiders. Woezel & Pip zijn er natuurlijk voor alle kindjes, ongeacht afkomst of geloof. Alle kindjes mogen komen spelen met Woezel & Pip!