Dromenjager bestaat uit verschillende divisies. Dromenjager B.V. Dromenjager Media B.V., The Dreamchaser Studios en de internationale divisie the Dreamchaser Company.

DROMENJAGER BV

Dromenjager B.V. exploiteert, op exclusieve basis, alle rechten rondom Woezel & Pip in de Benelux. Dromenjager B.V. bewaakt o.a. de auteurs- beeldrechten en exploiteert, in een 360° model, het merk Woezel & Pip, dmv bijvoorbeeld licensing, publishing en events. Dromenjager B.V. ziet toe op de juiste uitvoering, uitstraling en representatie van en door Woezel & Pip/Dromenjager-partners, licentienemers en andere samenwerkende (derde) partijen, middels een uitgebreid programma van eisen (o.a. contract, styleguide en brandportal) en altijd handelend vanuit de algemene Dromenjager filosofie.

Met meer dan 50 licentienemers als o.a. Jumbo, Zwijsen, Prodent, Zwitsal en Tiamo, partners als o.a. KRO-NCRV en Leopold Uitgeverij ziet Dromenjager B.V. toe op meer dan 300 Woezel & Pip-producten, met indrukwekkende commerciële resultaten zoals meer dan 1.400.000 verkochte boeken en meer dan 1.500.000 stuks verkochte pluche Woezel & Pip’s. Momenteel wordt er in de Nederlandse theaters succes geboekt met de derde familiemusical van de hondjes en in januari 2016 is onze langverwachte eerste animatiefilm in de bioscoop verschenen.

DROMENJAGER MEDIA B.V.

Dromenjager Media B.V. ontwikkelt en begeleidt, op exclusieve basis, mediaproducten, zoals muziekopnames (o.a. cd’s, digitale dragers, streams), TV-producties (animatie en real time), DVD & VOD, theater- en filmproducties. Dromenjager Media B.V. is verantwoordelijk voor de (eind)controle op de ontwikkeling van alle producten binnen de diverse disciplines en ziet toe op de juiste uitvoering, uitstraling en representatie binnen de Dromenjager filosofie.

Dromenjager Media B.V. werkt, al dan niet als hoofd- of coproducer met gerenomeerde partijen als o.a. KRO-NCRV (Woezel & Pip’s zeer succesvolle 39-delige Nr. 1 kijkcijfer animatieserie in Kindertijd), Van Hoorne Entertainment (Woezel & Pip theater familievoorstellingen ‘Alles is fijn!’ (2012/2013 voorstelling met meer dan 175.000 bezoekers) en de nieuwe succesvoorstelling ‘Overal Vriendjes’ (2014/2015)), Universal Music voor digitale distributie (cd ‘Liedjes uit de Tovertuin’ maar liefst 75.000 keer verkocht in 2012/13).

THE DREAMCHASER COMPANY B.V.

The Dreamchaser Company B.V. exploiteert sinds 2014, op exclusieve basis, alle rechten rondom Woezel & Pip wereldwijd, exclusief de Benelux. The Dreamchaser Company B.V. bewaakt o.a. de internationale auteurs- beeldrechten en begeleidt/controleert de internationale exploitatie van Woezel & Pip op o.a. het gebied van televisie en internet (broadcasting & streams), licensing en publishing. The Dreamchaser Company B.V. ziet toe op de juiste uitvoering, uitstraling en representatie van en door Woezel & Pip-partners, licentienemers en andere samenwerkende (derde) partijen, middels een actief internationaal team en een uitgebreid programma van eisen (o.a. contract, styleguide en brandportal) en altijd handelend vanuit de algemene Dromenjager filosofie.

Het buitenland avontuur voor Woezel & Pip is nog pril. Sinds april 2014 wordt de animatieserie uitgezonden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op de WDR & KIKA met nu al zeer geinteresseerde internationale partijen. Vanaf mei 2015 is Woezel & Pip ook te zien in België op KETNET.

Woezel & Pip

THE DREAMCHASER STUDIOS

De studio’s worden geleid door CEO Dinand Woesthoff en Art Director Wil Raymakers.

De studio bestaat uit een klein team van illustratoren en designers die nauw samenmerken met het Dromenjager team zodat er constant op een hoog niveau artwork wordt afgeleverd waar creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel staan.