Woezel & Pip

Woezel & Pip is ontstaan uit de grenzeloze liefde die schrijfster Guusje Nederhorst voor kinderen en dieren koesterde. Haar grootste droom was het creëren van een universum waarin alle kinderen geborgen en geliefd groot mogen groeien. Van gelukkige kleine mensjes naar gelukkige grotere mensen. Een plek waar iedereen helemaal eigen mag zijn en alle ruimte krijgt om stap voor stap en lach voor lach de wereld te ontdekken. 

De allerbeste vriendjes wonen in de wonderlijke Tovertuin. Daar maken ze samen met hun andere vriendjes elke dag iets nieuws mee. Ze spelen, lachen, eten, bouwen, leren en gaan op ontdekkingsreis. Alles onder toeziend oog van Tante Perenboom en De Wijze Varen. Zij leren de vriendjes voor elkaar te zorgen maar ook de regels, taal en rekenen. De Tovertuin biedt de handvaten voor het echte leven maar met zoveel mogelijk lol, geluk, beweging en ontdekken. 

En een ding is zeker: wat echt is, overleeft. Woezel & Pip is na ruim 15 jaar de evergreen van nu. Dat is ons eigen sprookje. De kinderen van Nederland hebben Woezel & Pip recht het hart in laten rennen. Daar rennen wij glimlachend met ze mee! 

Woezel & Pip
Woezel & Pip

Woezel & Pip Baby

Lucy Woesthoff (Brand Director en mede-eigenaar Dromenjager) koos bewust voor ‘Woezel & Pip Baby’. Een exclusieve collectie met spulletjes voor de allerkleinsten.

‘Toen ik drie jaar geleden zwanger was van onze dochter en naar de winkel ging om babyspulletjes te kopen, viel het mij op dat ik de kleuren en het artwork van Woezel & Pip niet een op een bij baby’s vond passen. Sommige producten zijn simpelweg te dynamisch en avontuurlijk voor die aller- allerkleinsten. Dat was voor mij echt een eyeopener.

Daarom hebben we de baby-collectie zo puur en simpel mogelijk gehouden. Met zachte kleuren en een lieflijke artwork-stijl. Puur, teder en aaibaar. Precies dat warme gevoel dat je van newborns en baby’s krijgt.”

Woezel & Pip baby