Woezel & Pip

Woezel & Pip is ontstaan uit de grenzeloze liefde die schrijfster Guusje Nederhorst voor kinderen en dieren koesterde. Haar grootste droom was het creëren van een universum waarin alle kinderen geborgen en geliefd groot mogen groeien. Van gelukkige kleine mensjes naar gelukkige grotere mensen. Een plek waar iedereen helemaal eigen mag zijn en alle ruimte krijgt om stap voor stap en lach voor lach de wereld te ontdekken. 

De allerbeste vriendjes wonen in de wonderlijke Tovertuin. Daar maken ze samen met hun andere vriendjes elke dag iets nieuws mee. Ze spelen, lachen, eten, bouwen, leren en gaan op ontdekkingsreis. Alles onder toeziend oog van Tante Perenboom en De Wijze Varen. Zij leren de vriendjes voor elkaar te zorgen maar ook de regels, taal en rekenen. De Tovertuin biedt de handvaten voor het echte leven maar met zoveel mogelijk lol, geluk, beweging en ontdekken. 

En een ding is zeker: wat echt is, overleeft. Woezel & Pip is na ruim 15 jaar de evergreen van nu. Dat is ons eigen sprookje. De kinderen van Nederland hebben Woezel & Pip recht het hart in laten rennen. Daar rennen wij glimlachend met ze mee!