Het Guusje Nederhorst Fonds (GNF) gaat tegenwoordig verder als ‘Woezel & Pip’s Helpende Pootjes’. Daar Woezel & Pip als doel heeft om de binnenwerelden van kinderen te laten bloeien, zodat ze in de buitenwereld kunnen groeien en de baten vanuit de opbrengsten uit Woezel & Pip bestaan, maakt dit een logische stap voor de toekomst van het fonds.

Dinand Woesthoff: “Guusje kon niet tegen onrecht tegen kinderen en dieren. Het liefst reikte ze alle hulpbehoevende kinderen en dieren ter wereld een hand toe door ze te beschermen en een thuis te geven. Het was die behoefte die de fantasierijke wereld van Woezel & Pip ‘sparkte’. Een beleving waar menig kind mee opgroeide. Guusjes gedachtegoed en de filosofie achter familiebedrijf Dromenjager, vormt de basis van de Stichting: ‘Samen werken aan een betere wereld.’

De baten van het Woezel & Pip’s Helpende Pootjes bestaan uit donaties en een afdracht van een deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip-producten. Zo kunnen we nóg meer kinderen en dieren die onze aandacht, hulp en steun hard nodig hebben, helpen.” 

Voor 2023 en 2024 hebben wij ervoor gekozen om ons te committeren aan het Nationaal Fonds Kinderhulp, waarmee een grote impact gerealiseerd kan worden. 1 op de 12 kinderen leeft in Nederland in armoede en helaas wordt dit aantal alleen maar groter. Kinderhulp zet zich in voor deze kinderen, zodat zij ook zorgeloos hun toekomst ingaan.

Voor vragen of meer informatie neem je contact op met Dromenjager via info@dromenjager.com.

Woezel & Pip's Helpende Pootjes