Liefdesgedichtje

Alle mama’s en alle papa’s en alle oma’s en alle opa’s in het hele universum weten het vanaf het eerste moment dat ze hun (klein)kindje na al dat wachten in hun armen sluiten:

Alles aan hem of haar is zo leuk
En alles aan hem of haar is zo lief

Dit tedere liefdesgedichtje dat Guusje Nederhorst schreef toen ze zelf in verwachting was, vangt die allereerste, onvergetelijke momenten die je met je newborn beleeft in boekvorm. Vertederende woorden die bij elkaar een hele wereld aan gevoelens omhelzen. Een prachtig, persoonlijk cadeau dat het hart van gever en ontvanger verwarmt.

Lucy Woesthoff: ‘Meer dan 15 jaar geleden schreef Guusje een prachtige cd vol lieve kinderliedjes. Toen ze deze inzong, was ze zelf zwanger van onze oudste zoon Dean. De liedjes zijn tot op de dag van vandaag klassiekers die de harten van kinderen en ouders raken. Dit ‘liefdesgedichtje’ is een van mijn favorieten. Een pure liefdesbrief van een moeder aan haar kindje. Het liedje is al jarenlang onmisbaar in het bedtijdritueel van onze eigen vier kinderen en ik vind het zo bijzonder dat we Guusjes liefde nu vangen en doorgeven via dit prachtige prentenboek.’