Beste partner,

Toen we ruim een jaar geleden aankondigden onze vleugels uit te slaan met onze eigen uitgeverij, had niemand gedacht dat ons een jaar als 2020 wachtte. Een jubileumjaar waarin niets liep zoals gepland, ons team grotendeels vanuit huis alle campagnes, online communicatie en lanceringen coördineerde en waarin ze zagen hoe belangrijke partners als jullie moesten strijden om het hoofd boven water te houden.

Het was op z’n zachtst gezegd een jaar vol uitdagingen. Maar het bracht ook goed nieuws: er werd meer gelezen en geknutseld dan ooit en de verkoop van evergreens steeg enorm. Een top 10-notering voor Guusjes eerste verhalen, het grote succes van Slaap lekker en de animo voor onze online doe-dingen online onderstreepten dat.

De behoefte aan educatieve, lieve en vermakelijke content bleef onverminderd groot. Wij konden ons dan ook geen beter moment wensen om de nieuwste toevoeging aan ons publishing portfolio met jullie te delen.

De Sloddervos is hét avonturenboek voor kinderen van nu over opnieuw durven en leren te geloven in jezelf en alles wat je ziet en niet ziet. In alles wat je weet en niet weet. Omdat niet alles verklaarbaar hoeft te zijn om waar te zijn.

Graag vertellen we je in deze prospectus alles over het project waar wij in het geheim achter de schermen zo hard aan gewerkt hebben en presenteren we met trots onze gloednieuwe titels van Woezel & Pip.

Wij wensen jullie glansrijke feestdagen!

Dromenjager Publishing team

Prospectus zomer 2021 (klik hier)

WP_portfolio_zomer_2021 (klik hier)

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over onze (boek)producten maar ook voor al uw marketingvragen en campagne-ideeën via publishing@dromenjager.com.