2020 is het jaar waarin het vijftien jaar geleden is dat Guusje de eerste avonturen van Woezel & Pip schreef. Verhalen die op een zolderkamer ontstonden en regelrecht het hart van honderden duizenden kinderen inrenden.

Onze grote voorliefde voor boeken is dan ook een hele persoonlijke. Publishing was het allereerste medium waarmee we de droom van Guusje er een van velen maakten. Een droom die in de afgelopen vijftien jaar tot meer dan drie miljoen verkochte boeken leidde.

Diezelfde liefde maakt dat we met ingang van 1 januari onze eigen uitgeverij starten. Dromenjager Publishing BV wordt daarmee onderdeel van ons familiebedrijf zoals jullie dat al kennen. Met een breed boek- en productportfolio maar met alle ruimte tot innovatie en exclusieve partnerships.

Bekijk prospectus

Omdat we nooit geweest waren waar we nu zijn, willen we graag één op één het gesprek met jullie aan. Vanaf nu kunnen jullie altijd bij ons terecht voor vragen over onze (boek)producten maar ook voor al jullie marketingvragen en campagne-ideeën.

Of het nu is voor een van de tien jubileumtitels die we in 2020 maken of om een van de tientallen specials die we exclusief ontwikkelen; 2020 wordt een groots jaar. In alle opzichten.