Vol trots presenteren wij jullie onze aanbieding voor het najaar van 2023!

Klik hier voor onze zomer prospectus: DROMENJAGER PUBLISHING – NAJAAR 2023 PROSPECTUS 

Klik hier voor het complete assortiment: DROMENJAGER PUBLISHING – COMPLEET ASSORTIMENT

Met trots presenteren wij vijf gloednieuwe titels in onze najaarsaanbieding 2023. Woezel & Pip slaan dit najaar de handen ineen met niemand minder dan professor Erik Scherder. Met de nieuwe titel Woezel & Pip en professor Erik – Samen spelen, samen leren stimuleren we kinderen om te bewegen, knutselen, fantaseren, zingen en nog veel meer. Alles waar je hersenen sterker van worden! Op 19 september 2023 vindt een groots opgezette lancering plaats zodat we, onder meer via televisie, zoveel mogelijk kinderen bereiken. Wil je onze missie ook graag onder de aandacht brengen in jouw boekhandel, teken dan alvast in voor POS-materiaal via publishing@dromenjager.com of het bijgevoegde bestelformulier.

Ook onze andere najaarstitels onderschrijven de missie van Woezel & Pip en professor Erik: neem bijvoorbeeld het geluidenboek Liedjes uit de Tovertuin dat kinderen uitnodigt lekker mee te zingen, of het Vakantiedoeboek dat goed is voor uren knutselplezier. Op naar een vrolijk en actief najaar met de boeken van Woezel & Pip!


Woezel & Pip en professor Erik – Samen spelen, samen leren

Het gezond houden van je hersenen is ook heel leuk! In dit boek lees je vijf vrolijke, inspirerende verhaaltjes waarin Woezel, Pip en hun vriendjes samen muziek maken, knutselen, in beweging komen en nog veel meer. Na elk verhaaltje legt professor Erik (Scherder) aan de hand van voor kinderen herkenbare vergelijkingen uit wat er precies in je hersenen gebeurt.

ISBN 978 94 93216 60 0 | Prijs € 9,99 | Verschijnt 19 september 2023


Liedjes uit de Tovertuin

Ontdek de allermooiste liedjes in dit vrolijke avontuur van Woezel, Pip en al hun vriendjes uit de Tovertuin. Droom weg bij Land van je ogen dicht, zing mee met het Woezel & Pip themalied en kruip lekker dicht bij elkaar bij Ik voel me fijn. Deze en nog veel meer Woezel & Pip-liedjes kunnen kinderen helemaal zelf aanzetten door op de knopjes te drukken. Goed voor urenlang lees- en luisterplezier! De liedjes zijn uitgevoerd door onder meer Chantal Janzen, Dinand Woesthoff, Herman van Veen en Willeke Alberti.

ISBN 978 94 93216 61 7 | Prijs € 16,99 | Verschijnt 31 oktober 2023


Vakantiedoeboek

Sneeuw of geen sneeuw, kinderen hoeven zich deze winter geen moment te vervelen met het Vakantiedoeboek van Woezel & Pip. In dit extra dikke doeboek vind je knutselwerkjes, verhaaltjes, zoekplaten, recepten en nog veel meer. 80 pagina’s vol knutsel-, lees- en speelplezier!

ISBN 978 94 93216 63 1 | Prijs € 6,99 | Verschijnt 10 oktober 2023


SinterWoezel & Pietje Pip

Midden in de nacht schrikken Woezel & Pip wakker: wat zijn dat daar voor lange benen voor hun hok? Het is het paard van Sinterklaas! Als Sinterwoezel & Pietje Pip klimmen ze op de rug van het paard en beleven een spannend Sinterklaasavontuur. En zouden ze ook een cadeautje hebben verdiend? Dé Sinterklaashit van Woezel & Pip in een nieuw jasje, voor een echte schoencadeautjesprijs!

ISBN 978 94 93216 62 4 | Prijs € 5,- | Verschijnt 11 september 2023


Is het al kerst? 

Maak de decembermaand extra bijzonder met de nieuwste kerstverhaaltjes van Woezel & Pip. In acht vrolijke verhaaltjes leven de vriendjes toe naar Kerstmis: Buurpoes speelt voor kerstengel, Charlie maakt sneeuw en Molletje redt Kerstmis. Een ding is zeker: het wordt een Kerst om nooit te vergeten.

ISBN 978 94 93216 64 8 | Prijs € 9,99 | Verschijnt 17 oktober 2023


 

De liefste Woezel & Pip knuffels! 

De liefste Woezel & Pip knuffels zijn terug van weggeweest. Maak jouw Woezel & Pip assortiment helemaal af met deze zachte vriendjes uit de Tovertuin. Het perfecte knuffelmaatje voor alle kleine Woezel & Pip-fans. Nu ook verkrijgbaar bij het CB!

Woezel knuffel EAN 5414233245544 Formaat 28 cm hoog | Adviesprijs €19,99

Pip knuffel | EAN 5414233245520 Formaat 28 cm hoog | Adviesprijs €19,99

 


Sloddervos 

Sloddervos is een blijvend succes met meer dan 15.000 verkochte exemplaren! Na de lancering van Sloddervos kwamen wij erachter dat ouders/verzorgers het als een uitdaging ervaren om kinderen aan het lezen te krijgen. Tot onze vreugde mochten wij veel enthousiaste reacties ontvangen waaruit bleek dat kinderen door Sloddervos weer plezier hadden gevonden in het lezen.

Om de wereld te redden, moet Rhona, de Sloddervos, leren geloven in zichzelf en in alles wat ze ziet en niet ziet. Niet alles hoeft verklaarbaar te zijn om waar te zijn… Hét avonturenboek voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Nu blijvend in prijs verlaagd, naar € 9,99!

ISBN 978 94 93216 21 1 | Prijs € 9,99


Neem contact op!

Uiteraard ondersteunen wij graag in de presentatie van ons assortiment. Neem contact met ons op voor vragen, samenwerkingen en winkelpresentatie, wij denken graag mee!

publishing@dromenjager.com

Wij kijken uit naar een succesvol najaar met de allermooiste boeken voor alle kindjes! Dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze partners en wij willen jullie dan ook bedanken voor alle inzet. Samen maken wij het verschil!

Team Dromenjager Publishing