2020 is het jaar waarin het vijftien jaar geleden is dat Guusje de eerste avonturen van Woezel & Pip schreef. Verhalen die op een zolderkamer ontstonden en regelrecht het hart van honderden duizenden kinderen inrenden.

Onze grote voorliefde voor boeken is dan ook een hele persoonlijke. Publishing was het allereerste medium waarmee we de droom van Guusje er een van velen maakten. Een droom die in de afgelopen vijftien jaar tot meer dan drie miljoen verkochte boeken leidde.

Diezelfde liefde maakt dat we met ingang van 1 januari onze eigen uitgeverij zijn gestart. Dromenjager Publishing BV is daarmee onderdeel van ons familiebedrijf zoals u al kent. Met een breed boek- en productportfolio maar met alle ruimte tot innovatie en exclusieve partnerships.

 

Onze nieuwste prospectus met onze jubileumaanbieding voor dit najaar vindt u hier:

Prospectus najaar 2020 (klik hier)

De zomer lonkt en beetje bij beetje gaat de wereld weer open. Dankzij partners als jullie werd er de afgelopen maanden meer gelezen dan ooit. Hier zijn we jullie ontzettend dankbaar voor! Hoe ver het nu ook nog lijkt, met een nieuw seizoen blikken we ook alvast vooruit met een spiksplinternieuwe najaarsaanbieding.

En een ding is zeker: met winterse avonturen in Kleintje Kerstboom, een dubbeldikke best-off bundel met De mooiste verhalen van 15 jaar Woezel & Pip, het beste uit onze kartonboekjes in Het grote ontdekboek en een herziene uitgave van het puzzelboek Alle seizoenen belooft het een winter vol leesplezier te worden. Zo sluiten we ons bijzondere jubileum af met een nieuwe reeks boeken die horen bij een grootse verjaardag. 

Doen jullie met ons mee?

U vindt hier al onze leverbare titels:

Woezel & Pip Catalogus

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over onze (boek)producten maar ook voor al uw marketingvragen en campagne-ideeën via publishing@dromenjager.com.