Vol trots presenteren wij jullie onze aanbieding voor de zomer van 2023!

Klik hier voor onze zomer prospectus: DROMENJAGER PUBLISHING – ZOMER PROSPECTUS

Klik hier voor het complete assortiment: DROMENJAGER PUBLISHING – COMPLEET ASSORTIMENT

Met trots presenteren wij drie gloednieuwe titels in onze zomeraanbieding 2023. Tijdens de zomervakantie is er veel zonnigs te lezen, spelen en ontdekken met Woezel & Pip. Zo verkleed je Woezel & Pip met het flip-flapboek Samen verkleden als de gekste karakters zoals een vuurspuwende bij of een brullende astronaut en kun je je dagenlang vermaken met leuke spelletjes, recepten, knutselwerkjes en meer in het Vakantiedoeboek. Ook kunnen echte Woezel & Pip-fans nu beginnen met het verzamelen van een boekenreeks met oorspronkelijke verhaaltjes van Guusje Nederhorst – volledig herzien en met vrolijke omslagen in alle kleuren van de regenboog.

Met Woezel & Pip hoeft geen kind zich deze zomer te vervelen!


Beste vriendjes 

Met Beste vriendjes starten we een nieuwe reeks voorleesboeken met herziene versies van de oorspronkelijke verhaaltjes van Guusje Nederhorst. De boeken kenmerken zich door de speelse, grappige, vertederende en eenvoudige schrijfstijl en de omslagen van de boeken in deze reeks vormen samen de kleuren van de regenboog. Eerder verscheen al Guusjes eerste verhalen in een speciale jubileumuitgave. Beste vriendjes bevat weer een nieuwe selectie originele verhaaltjes, dus fans kunnen alvast met het verzamelen van de boeken beginnen.

ISBN 978 94 932 1657 0 | Prijs € 12,50 | Verschijnt mei 2023


Samen verkleden

In dit flip-flap boek duiken Woezel en Pip in hun verkleedkist. Wat zullen ze vandaag eens aantrekken? Woezel wil een draak zijn, of toch liever een robot, of nee, een ballerina! Pip heeft leeuwenmanen gevonden, maar ook een zeemeerminnenstaart en een astronautenhelm. Maak 200 verschillende combinaties met dit flip-flap-kartonboek.

ISBN 978 94 932 1655 6 | Prijs € 9,99 | Verschijnt juli 2023


Vakantiedoeboek

Vier de zomer met Woezel en Pip in het leukste doeboek bomvol puzzels, spelletjes, kleurplaten, recepten en nog veel meer! Met Woezel, Pip en al hun vriendjes hoef je je deze zomer geen moment te vervelen. Ga lekker lezen met Pip, speel de leukste spelletjes met Woezel, kleur de mooiste kleurplaten met Buurpoes of lach om de grappigste mopjes met Charlie. Perfect voor onderweg, op het strand, op vakantie of gewoon voor thuis. Een zomers doeboek voor de allerkleinsten.

ISBN 978 94 93216 56 3 | Prijs € 6,99 | Verschijnt juni 2023


Merchandise 

De liefste Woezel & Pip knuffels zijn terug van weggeweest. Maak jouw Woezel & Pip assortiment helemaal af met deze zachte vriendjes uit de Tovertuin. Het perfecte knuffelmaatje voor alle kleine Woezel & Pip-fans. Nu ook verkrijgbaar bij het CB!

Een giveaway nodig waar elk kind vrolijk van wordt? Bestel gratis de Woezel & Pip-boekenlegger! Stuur voor 23 maart 2023 een e-mail met het leveringsadres naar publishing@dromenjager.com en ontvang begin april een bundeltje boekenleggers om uit te delen.

*Zolang de voorraad strekt


Sloddervos 

Sloddervos is een blijvend succes met meer dan 15.000 verkochte exemplaren! Na de lancering van Sloddervos kwamen wij erachter dat ouders/verzorgers het als een uitdaging ervaren om kinderen aan het lezen te krijgen. Tot onze vreugde mochten wij veel enthousiaste reacties ontvangen waaruit bleek dat kinderen door Sloddervos weer plezier hadden gevonden in het lezen.

Sloddervos is hét kinderboek van nu over durven te leren geloven in jezelf en in alles wat je ziet en niet ziet, vriendschap, lef, magie en kracht.


Neem contact op!

Uiteraard ondersteunen wij graag in de presentatie van ons assortiment. Neem contact met ons op voor vragen, samenwerkingen en winkelpresentatie, wij denken graag mee!

publishing@dromenjager.com

Wij kijken uit naar een succesvolle zomer gevolgd door een warm najaar met de allermooiste boeken voor alle kindjes!
Dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze partners en wij willen jullie dan ook bedanken voor alle inzet.

Samen maken wij het verschil!

Team Dromenjager Publishing