Beste partner,

Graag presenteren wij onze nieuwe Dromenjager Publishing aanbieding voor het najaar van 2021.

We staan op de drempel van de zomer met de zomervakanties in het vooruitzicht. Een zomer zonder beperkingen, een zomer van hernieuwde vrijheid! Volop tijd en ruimte om te genieten van die dierbare leesmomenten thuis of onderweg!

Tegelijkertijd kijken wij al met een schuin oog naar de warmste en fijnste tijd van het jaar die in het vooruitzicht ligt; het najaar. Een tijd om samen door te brengen. Vier de feestdagen met Woezel & Pip en hun vriendjes in de Tovertuin met onze nieuwste titels en dé bestselling klassiekers.

Trots zijn wij op onze nieuwste toevoeging in de succesvolle reeks voorleesbundels; Sprookjes uit de Tovertuin!  In deze magische voorleesbundel vertellen en beleven de vriendjes de klassieke sprookjes opnieuw met elkaar. Maar nu mét Tovertuintwist!

Maar ook staan deze zomer nog andere mooie en commerciële releases gepland. Denk aan ons giga Groot Speurboek waarin de vriendjes ons meenemen op een reis rond de wereld vol ontdekkingen in de uitgebreide zoekplaten en aan ons unieke boekformat Buitenspeeldag waarbij er de combinatie wordt gemaakt tussen uitneembare figuren én geluiden. Of voor de allerkleinsten ons allernieuwste en liefste boekje in de Woezel & Pip Baby range ‘Kiekeboe’

Laten we vooral dé grootse lancering van ons nieuwe merk Sloddervos niet vergeten! De tijd is eindelijk daar dat de wereld kennis gaat maken met Rhona, de Sloddervos! Een ieder zal vanaf 28 september middels een grootste release worden ondergedompeld in de magische wereld van Rhona, haar vrienden en….Sloddervos.

Uiteraard willen wij jullie graag ondersteunen in de representatie van ons assortiment. Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden te bespreken betreft winkel presentatie of andere interessante samenwerkingen. Wij denken graag mee!

Wij kijken uit naar een zeer succesvol najaar met mooie titels voor alle kindjes. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de onvoorwaardelijke steun van onze dierbare partners en wij willen jullie dan ook bedanken voor al jullie inzet.

Samen maken wij het verschil!

Een hele fijne zomer gewenst!

Dromenjager Publishing Team

Dromenjager Publishing – Prospectus Najaar 2021 (klik hier)

Dromenjager Publishing – Compleet assortiment 2021 (klik hier)

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over onze (boek)producten maar ook voor al uw marketingvragen en campagne-ideeën via publishing@dromenjager.com.