Beste Partner,

Graag presenteren wij de nieuwe Dromenjager Publishing aanbieding voor de zomer van 2022.  Een zomer zonder restricties en dat geldt ook voor de nieuwe titels!

De komende maanden brengen wij drie gloednieuwe titels uit voor Woezel & Pip en bouwen we uiteraard voort op het succes van Sloddervos.

Wij gaan de zomer vol enthousiasme tegemoet met deze vrolijke prospectus!

KLIK HIER VOOR DE PROSPECTUS ZOMER 2022

KLIK HIER VOOR HET COMPLETE ASSORTIMENT


SLODDERVOS – Dé kinderboek
sensatie van nu!

Sloddervos is een blijvend succes met meer dan 15.000 verkochte exemplaren!

Hét kinderboek van nu over durven te leren geloven in jezelf en in alles wat je ziet en niet ziet, vriendschap, lef, magie en kracht.

LIEVELINGSPLEKJES – kartonboek met XL uitklapflappen

We starten de zomer met een toevoeging aan onze succesvolle kartonreeks. Ga op ontdekkingstocht langs de lievelingsplekjes van alle vriendjes en ontdek waarom dit hun allerfijnste plekjes zijn!

Dit mooie kwalitatieve kartonboek met extra grote uitklapflappen staat garant voor uren ontdekplezier!

NATUURAVONTUUR – een voelboek met flapjes, sluit aan bij de Kinderboekenweek 2022

In aanloop naar de Kinderboekenweek met het thema ‘Gi-ga-groen’ gaan de vriendjes op Natuuravontuur door de Tovertuin en ontdekken zij de natuur op een originele en speelse manier!

Laat je verrassen door alle natuur die de Tovertuin te bieden heeft op een laagdrempelige, originele en interactieve manier! Leren over de natuur wordt een feest met dit mooie kartonboek mét voelelementen en flapjes op elke pagina.

NOG MEER 5 MINUTEN VERHAALTJES – de opvolger van de bestselling voorleesbundel ‘5 minuten verhaaltjes’

Tijdens de zomervakantie volgt de nieuwste aanwinst in de reeks succesvolle voorleesbundels: Nog meer 5 minuten verhaaltjes. Dé opvolger van de bestseller 5 minuten verhaaltjes (> 15.000 verkocht)

In deze gloednieuwe voorleesbundel vind je 7 nieuwe 5 minuten verhaaltjes voor elk moment. Nog meer vriendjespret want wat is er nou leuker dan samen (voor)lezen!

 

Neem contact op!

Uiteraard ondersteunen wij graag in de presentatie van ons assortiment. Neem contact met ons op voor vragen, samenwerkingen en winkelpresentatie, wij denken graag mee!

publishing@dromenjager.com

Wij kijken uit naar een succesvolle zomer met mooie boeken voor alle kindjes!
Dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze partners en wij willen jullie dan ook bedanken voor alle inzet.

Samen maken wij het verschil!

Team Dromenjager Publishing