Vol trots presenteren wij jullie onze aanbieding voor het voorjaar van 2023!

Klik hier voor onze voorjaar prospectus: DROMENJAGER PUBLISHING – AANBIEDING

Klik hier voor het complete assortiment: DROMENJAGER PUBLISHING – COMPLEET ASSORTIMENT

Met trots presenteren wij maar liefst vier gloednieuwe titels in onze voorjaarsaanbieding 2023. We breiden hiermee onze collectie voorleesboeken en educatieve titels uit met essentiële thema’s als zwemles, gevoelens, tegenstellingen en vriendschap – allemaal met de geliefde vriendjes Woezel & Pip natuurlijk.

In onze voorjaar prospectus hebben we ook aandacht voor een aantal van onze licentiepartners. Het feit dat de vriendjes overal te vinden zijn, van boekhandel tot speelgoedwinkel, is deels aan hen te danken. We nodigen ook jullie van harte uit om meer van Woezel & Pip in huis te halen dan alleen de boeken. Want wij weten uit ervaring: zichtbaarheid zorgt voor verkoop. En wie wordt er nou niet vrolijk van die heerlijk zachte Woezel & Pip knuffels?

Om kennis te maken met onze educatieve speelboeken hebben we in aanvulling op de prospectus van 6 december 2022 tot en met 3 maart 2023 een speciale aanbieding. Het vrolijke puzzelboek Alle Seizoenen en het feestelijke kartonboekje Hieperdepiep! tijdelijk afgeprijsd tot € 10,-.

Wij wensen jullie een succesvol en vrolijk voorjaar toe!


Leren zwemmen 

Leren zwemmen is het nieuwste boek binnen de reeks ‘Helpende pootjes’, bemoedigende en leuke verhalen over spannende eerste keren zoals een tandartsbezoek of uit logeren gaan. Woezel & Pip laten in Leren zwemmen zien dat watervrees niet nodig is: zwemmen is leuk! Wanneer blijkt dat Charlie nog niet kan zwemmen, helpen zijn vriendjes Woezel & Pip hem op weg en hebben ze samen algauw de grootste waterpret.


Educatieve kartonboekjes 

Gevoeletjes en Groot en klein zijn de nieuwste titels binnen onze klassieke reeks educatieve kartonboekjes die basisonderwerpen zoals vormen, kleuren en tellen behandelt. Groot en klein brengt herkenbare en grappige tegenstellingen in beeld en Gevoeletjes laat een kindje aan de hand van speelse situaties kennismaken met zijn of haar eigen binnenwereld.


Het geheim van de Kale Rots 

Wie is toch die dief die ’s nachts stiekem alle spulletjes verstopt? Hoe meer de vriendjes uit de Tovertuin kwijtraken, hoe groter en gevaarlijker de dief lijkt te zijn. Dapper gaan ze op onderzoek uit en beleven een avontuur van moed, fantasie, slimme plannetjes en hechte vriendschap. Het spoor leidt hen zelfs naar de verboden Kale Rots… Als dat maar goed komt!


Sloddervos 

Sloddervos is een blijvend succes met meer dan 15.000 verkochte exemplaren! Na de lancering van Sloddervos kwamen wij erachter dat ouders/verzorgers het als een uitdaging ervaren om kinderen aan het lezen te krijgen. Tot onze vreugde mochten wij veel enthousiaste reacties ontvangen waaruit bleek dat kinderen door Sloddervos weer plezier hadden gevonden in het lezen.

Sloddervos is hét kinderboek van nu over durven te leren geloven in jezelf en in alles wat je ziet en niet ziet, vriendschap, lef, magie en kracht. In September 2023 zal het langverwachte tweede deel verschijnen!


Neem contact op!

Uiteraard ondersteunen wij graag in de presentatie van ons assortiment. Neem contact met ons op voor vragen, samenwerkingen en winkelpresentatie, wij denken graag mee!

publishing@dromenjager.com

Wij kijken uit naar een succesvolle zomer gevolgd door een warm najaar met de allermooiste boeken voor alle kindjes!
Dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze partners en wij willen jullie dan ook bedanken voor alle inzet.

Samen maken wij het verschil!

Team Dromenjager Publishing