2020 is het jaar waarin het vijftien jaar geleden is dat Guusje de eerste avonturen van Woezel & Pip schreef. Verhalen die op een zolderkamer ontstonden en regelrecht het hart van honderden duizenden kinderen inrenden.

Onze grote voorliefde voor boeken is dan ook een hele persoonlijke. Publishing was het allereerste medium waarmee we de droom van Guusje er een van velen maakten. Een droom die in de afgelopen vijftien jaar tot meer dan drie miljoen verkochte boeken leidde.

Diezelfde liefde maakt dat we met ingang van 1 januari onze eigen uitgeverij zijn gestart. Dromenjager Publishing BV is daarmee onderdeel van ons familiebedrijf zoals u al kent. Met een breed boek- en productportfolio maar met alle ruimte tot innovatie en exclusieve partnerships.

 

Onze nieuwste prospectus met onze jubileumaanbieding voor deze zomer vindt u hier:

Prospectus – Zomer 2020 (klik hier)

Het belooft een zomer te worden waarin we opnieuw de allerleukste boeken voor de allerleukste mensjes op aarde mogen maken. Iets dat ons in het jaar waarin we vijftien jaar Woezel & Pip vieren, dankbaar stemt.

Hierin lees je alles over de speciale jubileumuitgave van onze eerste Woezel & Pip titel ooit, ontdek je ons nieuwste kartonboek met lampjes speciaal voor het bedtijdritueel en zetten we de successerie rondom dagelijkse dingen leren, voort.

Met de lancering van een luxe uitgave van Guusjes eerste verhalen, is deze prospectus niet alleen een feestelijke, maar ook een belangrijke voor ons.

Normaliter verstuurt Dromenjager Publishing de prospectus fysiek. Echter, gezien de huidige situatie waarbij velen van jullie op dit moment vanuit huis werken, kiezen we er nu voor om deze digitaal te delen. Als u deze alsnog fysiek wilt ontvangen, laat het ons dan weten via publishing@dromenjager.com. Dan sturen we deze alsnog na.

Dan nog een persoonlijke noot. Dit zijn onzekere tijden, niet alleen voor ons als uitgever, maar ook voor jullie als distributeurs, winkeliers én als consument. Samen met u willen we er voor zorgen dat kindjes samen met hun ouders en verzorgers van de mooiste verhalen kunnen blijven genieten. Waar ze ook zijn en in welke omstandigheden dan ook.

Zo blijven we hun harten en hoofden met magische content vullen.

U vindt hier al onze leverbare titels:

Woezel & Pip – Catalogus 2020 (klik hier)

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over onze (boek)producten maar ook voor al uw marketingvragen en campagne-ideeën via publishing@dromenjager.com.