Vol trots presenteren wij jullie onze aanbieding voor het najaar van 2022!

Klik hier voor onze najaar prospectus: DROMENJAGER PUBLISHING – AANBIEDING

Klik hier voor het complete assortiment: DROMENJAGER PUBLISHING – COMPLEET ASSORTIMENT

De zomer is nog maar net begonnen maar wij werken al toe naar de warmste en fijnste tijd van het jaar: het najaar. Een tijd waarin kinderen weer starten met een nieuw schooljaar, waar de Kinderboekenweek zal plaatsvinden en uiteraard de feestdagen die in aantocht zijn.

Vier deze periode met Woezel & Pip en Sloddervos met onze nieuwste aanwinsten en dé bestselling klassiekers die niet mogen ontbreken in de boekenkast!

Graag vertellen we je in deze prospectus alles over de gloednieuwe, mooie en commercieel sterke titels van Woezel & Pip en besteden wij extra aandacht aan onze backlist met daarin de onmisbare titels voor het najaar.

Voor Sloddervos staat er een speciale campagne gepland waarbij het boek tijdelijk wordt afgeprijsd naar € 10,- met als doel nóg meer kinderen aan het lezen te krijgen!

Woezel & Pip biedt twee nieuwe titels, ideaal voor de cadeauperiode. In ‘Knuffel is zoek’ raakt Pip haar lievelingsknuffel kwijt…. Een herkenbaar verhaaltje voor de kleinsten mét zoekflapjes.

Voor diegene die nog niet zo bekend is met Woezel en Pip en de vriendjes, of hen juist nóg beter wil leren kennen verschijnt het prentenboek ‘Welkom in de Tovertuin’.

En vergeet vooral niet onze twee nieuwe zomertitels, die aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek; Lievelingsplekjes en Natuuravontuur!

Kortom; Dromenjager Publishing biedt een boek voor elk moment, voor elke gelegenheid!

 


Sloddervos – tijdelijk € 10,-*

Sloddervos is een blijvend succes met meer dan 15.000 verkochte exemplaren!

Na de lancering van Sloddervos kwamen wij erachter dat ouders/verzorgers het als een uitdaging ervaren om kinderen aan het lezen te krijgen. Tot onze vreugde mochten wij veel enthousiaste reacties ontvangen waaruit bleek dat kinderen door Sloddervos weer plezier hadden gevonden in het lezen.

Bij Dromenjager vinden wij het meer dan belangrijk dat alle kinderen plezier halen uit het lezen van een boek. Om die reden gaan wij dit met een eenmalige promotie stimuleren om zoveel mogelijk kinderen aan het lezen te krijgen!

Deze promotie wordt breed ondersteund in de media en uiteraard zijn samenwerkingen met boekhandels daar onderdeel van. Neem vooral contact met ons op als je onderdeel wilt zijn van deze unieke campagne!

Sloddervos is hét kinderboek van nu over durven te leren geloven in jezelf en in alles wat je ziet en niet ziet, vriendschap, lef, magie en kracht.

*Campagneperiode van 29 augustus t/m 16 oktober 2022


Welkom in de Tovertuin

Leer de Tovertuin en alle vriendjes (nog beter) kennen in dit vrolijke prentenboek!

‘Welkom in de Tovertuin’ nodigt je uit de allerfijnste plek van de wereld te betreden, ontmoet je de beste vriendjes en ontdek je samen met hen de plek waar zij wonen. Een plek waar iedereen welkom is!


Knuffel is zoek

Kartonboek met zoekflapjes

Knuffel Koala is kwijt! Woezel en Pip doorzoeken de hele Tovertuin op zoek naar de lievelingsknuffel. Help jij hen mee Koala terug te vinden?

Herkenbaar en interactief verhaal voor de allerkleinsten


Neem contact op!

Uiteraard ondersteunen wij graag in de presentatie van ons assortiment. Neem contact met ons op voor vragen, samenwerkingen en winkelpresentatie, wij denken graag mee!

publishing@dromenjager.com

Wij kijken uit naar een succesvolle zomer gevolgd door een warm najaar met de allermooiste boeken voor alle kindjes!
Dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze partners en wij willen jullie dan ook bedanken voor alle inzet.

Samen maken wij het verschil!

Team Dromenjager Publishing