Beste partner,

Graag presenteren wij onze nieuwe Dromenjager Publishing aanbieding voor het voorjaar van 2022. In dit roerige jaar kunnen wij terugkijken op een meer dan succesvol 2021 en wij zijn daar ontzettend dankbaar voor.

Met onze aanbieding voor het voorjaar 2022  gaan we het nieuwe jaar met dezelfde positiviteit tegemoet!

Sloddervos – #1 bestseller!

Sloddervos is een blijvend succes!

Na de lancering in september 2021 werd Sloddervos in één klap een bestseller en kwam op #1 de Bestseller Kinderboekenlijst binnen tijdens de Kinderboekenweek.

Dit succes zetten we voort in 2022!

Woezel & Pip Vriendjesboek

We trappen het jaar af met de lancering van een gloednieuw Vriendjesboek! In dit Vriendjesclub Vriendjesboek vragen Woezel, Pip en hun vriendjes je het hemd van het lijf met originele vragen geschikt voor de kleintjes, is er ruimte voor scribbles én vertellen ze je alles over het ontstaan van hun eigen Vriendjesclub waar iedereen welkom is.

Gigagroot kleurboek – Sprookjes editie

Na het succes van het ‘Gigagroot Kleurboek’ brengen Woezel, Pip en hun vriendjes hun meest magische verhalen tot leven met een nieuw ‘Gigagroot Kleurboek’: de Sprookjes editie! Want ze zijn dol op sprookjes én kleuren. Dankzij de grote, tot de verbeelding sprekende platen en het bijgeleverde grote stickervel wordt elke plaat, eenmaal ingekleurd, een echt kunstwerkje.

Hét resultaat van twee bestsellers: ‘Gigagroot Kleurboek’ en ‘Sprookjes uit de Tovertuin’. Een magische combinatie!

Uit logeren – Helpende pootjes

In de reeks ‘Helpende pootjes’ worden alledaagse, maar soms spannende, gebeurtenissen op een laagdrempelige manier bespreekbaar gebracht. Of het nu gaat om een eerste ervaring of ter voorbereiding op een spannende gebeurtenis: deze boekjes nemen jou en het kindje aan ‘t pootje in aanloop naar deze (nieuwe) ervaring!

In onze nieuwste release in deze reeks gaan Woezel en Pip voor het eerst uit logeren, bij Uiltje in het bos. Dat is toch best wel spannend! Gelukkig gaan Charlie en Buurpoes mee. Die weten alles van logeren en stellen Woezel en Pip gerust, want logeren is hartstikke leuk!

Uiteraard willen wij jullie graag ondersteunen in de representatie van ons assortiment. Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden te bespreken betreft winkel presentatie of andere interessante samenwerkingen. Wij denken graag mee!

Wij kijken uit naar een zeer succesvolle start van het nieuwe jaar met mooie titels voor alle kindjes. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de onvoorwaardelijke steun van onze dierbare partners en wij willen jullie dan ook bedanken voor al jullie inzet.

Samen maken wij het verschil!

Dromenjager Publishing Team

Prospectus Voorjaar 2022 (Klik hier)

Dromenjager Publishing compleet assortiment (Klik hier)

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over onze (boek)producten maar ook voor al uw marketingvragen en campagne-ideeën via publishing@dromenjager.com.