Woezel & Pip en de Tijdmachine

Zou jij ook wel willen weten hoe het is om even groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen niet oplet, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in.

Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. 
Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat!

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische eerste theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen… En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jíj zou bouwen. Lever hem voor de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand en wie weet zie je jouw kunstwerk terug op het podium!

Bekijk hier wanneer Woezel, Pip, hun vriendjes en Wijze Varens tijdmachine in een theater bij jou in de buurt zijn.